Dokter Sarah Wouters

Bezige bij met een empathische aanpak

Mijn missie? Een huisarts zijn die empathisch omgaat met haar patiƫnten, evidence-based te werk gaat en de juiste balans vindt tussen haar job als huisarts en het uitbouwen van een gezinsleven. Netwerkpraktijk Huisartsen Hingene ligt op een steenworp van waar ik mijn jeugd beleefde:
Bornem. Intussen woon ik drie jaar in Hingene, samen met mijn partner Gianni Riemslagh. Deze zomer werden we de trotse ouders van Fleur.
In 2014 studeerde ik af als arts aan de Universeit van Antwerpen. Nadien werkte ik een jaar in Sint-Niklaas en een jaar in Bornem als huisdokter in opleiding. In 2016 studeerde ik af als volwaardig huisarts.
Tijdens mijn opleiding liep ik twee maanden stage in Tanzania, op een lokale afdeling gynaecologie en chirurgie. Een bijzondere ervaring. Daarnaast liep ik stage in diverse Vlaamse ziekenhuizen: AZ Sint-Nikolaas, UZ Antwerpen, Kinderziekenhuis Paola, Middelheimziekenhuis, Stuivenbergziekenhuis, psychiatrische kliniek Broeders Alexianen en ook huisartsenpraktijk Groenenborg. Tijdens mijn studentenjaren heb ik veel gereisd. Ik organiseerde studentenweekends, promotiewekenĀ en activiteiten voor het goede doel. Daarnaast deed ik weekendwerk, danste ik en reed ik op IJslandse paarden. Kortom: ik ben een bezige bij, vol energie om aan de slag te gaan als uw nieuwe huisdokter in Hingene.

Huisartsen Hingene, de nieuwe netwerkpraktijk van huisdokters Erik Secuianu en Sarah Wouters met twee dokters te Hingene. Uw artsen in de regio Klein Brabant, Bornem, Puurs, N16